ni gjorde min helg!

Hey! i love you all girls, ni gjorde min helg! Vännerna var här hos mig och mysade hela helgen, snart gäller det sommarlovet och alla är nog borta under sommarlovet! 
 

snart ska jag kolla på DH sen är det städdag!

liife is just ruleeez!

Heey, här hemma har jag två söta sömntuta girls! De sover just nu, det säger väl vi är slitna all efter vilda kvällen igår! Det var sådär igår som jag har förväntat mig, trodde det skulle bli bättre ännu mer roligare men nej, det var " ok roligt " hihi.

pls skicka bilder hiiit! Herregus snart sommarlov som gäller, oh my gay jag vill bara åka hem till stockholm! har saknat stockholm så jävla mycket, har ej varit hemma snart i en månad, suuuuuck!

Igår kl runt 6 var det balen och många var sjuka vackra med sina klänningar och killar kostym ha ha. Jag log hela tiden när jag såg er !



Det var förra fredagen, love u !

really good sleeping?



Ooh i see ... jag vet min soffa är asskön ! ;)


really good sleeping?



Ooh i see ... jag vet min soffa är asskön ! ;)


pics from yday!




Hey! gick ut igår med vänner och firade för vinsten & Florian som fyllde år! Det var succé, mer behöver jag inte säga ;)


shit shit

Hade fan shit shit roligt igår! poolparty i strömpis fan vad skööön det är!!! ännu värre form inför imorgon! :D

någon har bilder, SKICKA!

RISBERGSKA DRAGET MÄSTERSKAP 2010!

JA DET SÄGER VÄL MYCKET! ;)

 

pic from fridays



a picture says all ! ;)

Hade jävligt shit roligt i fredags, det var roooock so hell!
ni var så bäst, girls!


pics from yesterday





mabar u! Igår var jag i Wasa och var en tränare till Amina! jag tvingde henne träna så hårt. Hon var blöt överallt på kläder tack vare mig, jävlas inte med mig ha ha ;)


sitter med amina

yo! Sitter med amina och väntar på tvättkläder som jag ska hämta snart hi hi! sen dra vi till wasa och glo på tjejers basket träning, niiice va? ;)



bilder tog imorse, ska dra see u!

bloglovin

RSS 2.0