tack för myskvällen med lilljam!

   
       



flera bilder säger tusen ord. jag var hos hennes i Kumla och tog ett massa snack, myspys! tack för kväll/natt med dig, sötnöt lilljam!

ses nästa inläggen, YO!

soon soon!

hej gott folk!
18årsdagen är om mindre än en månad kvar, jag längtar efter det faktiskt mycket!:D
så här har jag tänkt mig tema blir det är "BAL" som alla krävs klä sig fina! killar måste ha kavajer & inga jeansbyxor! tjejer ska ha balsklänning.
jag söker fortf lokal, det är verkligen svårt att hitta lokal, någon som vet bra lokal cirka stor 40 pers ska finns på plats. köket med tack! som jag har tänkt, många fester brukar ha vanligfest och grupper åker dit tillsammans, men här festen blir annorlunda hitta era egen par & går dit tillsammans kille&tjej.
jag ska skicka email till er som är inbjudna till balen. Tex jag skickar till en kille som är inbjuden så jag ska skriva upp listan vem tjejer ska vara med så han ska kolla upp med henne om hon vill gå på bal med honom sen får han säga till mig att han ska gå med den tjejen sen skriver jag upp deras namn att de är " upptagna" förstår ni vad jag menar?
inbjuden listan kommer nog snart som möjligt, ha tålamod!
jag tänker ta den 10 januari på en lördag, det blir nog inte pub efteråt. festa hela natten kanske tills kl fyra på morgon. så eddie får festa hårt för hans 20årsdagen & pub efteråt den 9 januari på fredag. men min blir det inget pub efteråt, är vi överens!?
kom igen WE ROCKS FETT! ;)



mer info kommer senare! yoo!

det gör ont!

Hejsvej!

Igår såg jag en film som heter The girl next door. Jag försökte skriva något om den filmen, tro mig det är så svårt att skriva om den. Man kan inte beskriva med ord. Jag kunde inte andas när jag tittade på den, efteråt mitt hjärta var krossad & grät så mycket på slutet. Jag skulle vilja vara med i filmen & ser vad jag ska göra mot er, din jävla kärring & fula pojkar!
Äsch ni fattar säkert inte vad jag blabbar om, haha. Jag tycker ni borde kolla på den och förstå hur jag känner för mig. Alltså alla har olika uttryck för smak film, men jag ge er tips att kolla på den. Efteråt jag kollade på filmen, jag kunde knappt sova. Jag försökte somna i sängen, det hjälpte INTE. Så tvungen jag vara vaken hela natten, oh my good! När jag ser den bilden gråt kommer ut från ögon. Jag tycker det är så jävligt synd om henne, som hennes mamma är död och hennes moster var ond som tog hand henne, riktigt häxa. Hennes mosters barn knullade med henne som hon var docka. Alltså det är sann historia.





heeeeeeelp me, jag vill vara med i film, och ni får se hur ni skulle må som ni har gjoort mot henne, fyfan det gööööör ont! :(

sverige, sverige!

jag ser fram emot match sverige-holland snart!
holland är verkligen bra lag vetja! svenskar, ni kan visst! GOGO


allt i en

Yoo people!
jag måste faktiskt berätta om helgs. jag var i vackra sthlm med danspeople! för vi skulle uppträda där i sthlm. guess what? det var superkass!!!!
Men vad jag tycker det var onödigt att vi åka dit & visa för dem. det var värdelös, jag fattade inget hur de tänka. Vi uppträdade dans en gång sen sparkade de ut oss, alltså det var jag meenar det var onödigt att vi åkte dit för inget! riktigt besviken var jag. vi fick inget bra pris. jag tycker de borde ge bra pris och ger oss alla ungdomar med bra självförtorende och vill vara med open sign nästa år. vad jag tycker open sign var bästa än i sthlm det var riktigt suger. GE BÄTTRE PRIS NÄSTA GÅNG, TACK!

jag är väl färdig med dansen, hähä! guess what jag är SICK! det vär väl inte roligt att vara sjuk, jag hatar det verkligen. är förkyld och komemr till huvudvärk, no comentera, nothing smile!
jag måste förbättra mig med bloggen, jag skriver ner sällan, inte så ofta. jag vill att ni skulle kunna ge några tips vad ni skulle vilja veta om, alltså vad jag ska skriva om och så, kom igen! ;)

jag ska nog spana in film, och tar det lugnt med jävligt "sick"
vi syns nästa inlägg, yooo people!


som ni vill...

Moa utmanade mig

Reglerna är följande: 
-Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
-Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
-Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
-Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg


1. jag brann ner huset när jag var tre år

2. har aldrig haft tillsammans med någon, jag hittar aldrig den rätta.

3. min mamma gjorde två hål i mina öra när jag var under ett år

4. jag har gått i birgittaskolan när jag var första klass

5. jag hade visst husdjur för några år sedan, det var undulater, tihi!

6. jag skulle heta Sirin men jag fick inte av turkiet, dt är kurds namn.

7. jag älskar att mysa!

det var allt, vill veta mer? kommentera gärna ;)



YOO

03.28

kan knappt sova, helvete!


dröm sött, ska försöka igen! gonatt <3

DAGS ATT RÖSTA!

Igår tog jag en massa bilder!
jag vill att ni ska rösta vilket nummer tycker ni är bäst & gärna berättar varför väljer ni den nummret ?
1.    2.   3.   4.   5.   6.   7. 


VÄLJ ONLY ONE!

bloglovin

RSS 2.0