I'm in New York

Heeey
Nu har jag faktiskt lite tid att skriva ner! Det har varit so javligt underbart har i New York, Vi gjorde en masssssssssaaaa!!! Ar sa glad att vi kom hit, vi lyckades med en massa olika platser. Imorgon aker vi ivag ifran New York till Maryland och stanna dar tills sondag sen aaaaker vi hem till Sverige, oh my good vad fan tid gar javligt snabbt ssuck ... Det ar absolut ett maste att aka hit igen !
I LOOOOVE NY!
PS, shoppade massor haha!
Det ar so varen har! Det stinker soooolen i nagra dagar, so fett! Hur ar det i Sverige? jag horde det ar SNOSTORM HAHAHAHA!!!!
KRAAAAAAAM PUSS!

in Paris

Hej pa er ... vet ni vad? Vi ar i Paris just nu och vi har missat flyget! nu har vi vantat i tre timmar och nasta planet ska komma om tre timmar.... it's sick!

aaaventyrt har redan borjat here, so jevligt roligt!! ;]

Vi kommer att vara i Washington DC svensk tid : 01.00 och amerikansk tid: 19:00 + 07:00 pm, om ni forstar hi hi!




Ha det so toppen i Sverige ni!! kram so lange!

new york baby!

Hej eller god natt! Är fortfarande uppe, kan knappt sova, är uggla just nu fast jag är trött! R E S F E B E R ! Jag dölängtar att få åka till Arlanda, känner mig så coolt! ;)

Så ni vet att jag kommer inte att blogga när jag är i USA, såklart jag ska fanimej njuta varje minut, RIGHT!?



NEW YORK BABY! SMIIILEE!


Så glad jag är just nu

Jag är hemma i Stockholm, känns så härligt! Jag älskar att vara här och vara med min familj, det är bara så underbart!

Just nu umgås jag med min familj innan jag flyger till USA inatt... Snart ska jag dra och vara med Cansu vi ska diskutera vilka kläder jag ska ta med hoho. Det kommer att bli jobbigt för mig, jag älskar kläder så mycket, och jag vill ta med allting! men jag får inte omg ..jag ska bara ta med några plagg, jag kommer att shoppa i New York så jäääääääääävla mycket !

Haha vill ni veta vilken resväska jag ska ha? Hockeysväska HAHA! den är så STOOOR! hihihi (a)

Dagens outfit

Mamma och jag fotade lite tillsammans hi hi!







Haha ni blev lättlurad, jag klippte inte håret, såklart! Har alltid kvar mitt älskade hår! Ingen får röra det! Så gjorde jag bara inbakade flätor, det känns som att jag har snaggat högersida, hi hi.

Vad tycker ni om frisyren? :-)

(ps har sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt mycket resfeber just nu oooooooomg! är så så pigg och glad som fan...)


BAMSEKRAM!

Lilla semla dagen igår

Hej på er! :-)
Igår var det semlas dag, nästan alla åt semlor utom jag, varför det? Jag har lovat mig själv att jag SKA inte äta något fett, bullar, godis, chips eller läsk m.m... Igår på lunch bjöd de semlor, gissa hur jag mådde, så jävligt skit. Jag var helt sugen och jag tvingde mig själv att jag inte SKA äta och jag lyckades det till sist ;)

Vem av er som inte har ätit semla?

Om två timmar ÅÅÅÅÅÅKER vi iväg till vårt heeeeeem i Stockholm :) ( som ni inte vet att vi pluggar i Örebro för det finns endast döva gymnasium här.)

 

KRAAAM! jag återkommer när jag är hemma i Stockholm och ska blogga därhemma, såklart! :)

 


God morgon, *sparkar på era rumpor*

Heeeeej! glaaaada ebruuu hära hihih! Åker hem till Stockholm idag, vi resaaa imorgon till USA!!!! vad fan vi längtar så jäääävla mycket ...

Igår bloggade jag bara en inlägg det var på morgon, och jag fick massor besökare, tack vare Baves blogg jag var med Veckans sötboll, sååå mysoooo jag gillar det mycket! ;)

Vilka är ni som är nya och läser min blogg ? (a)

BAMSEKRAM PÅ ER BABE!




Frisyr återkommer senare! ;)


Gör mina uppgifter

yeeees är i skolan och gör mina uppgifter om hälsopedagogik, tycker det är sååå roligt ummie! Jag vet att ni är nyfiken om mitt hår som jag ska fixa mitt hår idag efter skolan, känns så jävligt roligt! ;)

KRAM SÅ LÄNGEEE!

blogga på morgon

god morgon folkis! Första gången jag är så pigg på morgon på jättelänge .. Man kan tro att jag är morgonmänniska ha ha never!

Har tränat igår nästa typ tre pass. Min kropp mår bra med träningsvärk hela kroppen, känns så jävligt bra! Jag kommer inte att träna mer tills jag åka t usa, bara OM två dagar kvar! ofattbart längtar som fan suck... resfeber är här! ;)

Idag ska jag till frisyr och fixa mitt hår .... Gissa vad de ska göra med mitt hår ... OMG nervööööööös!



Jag älskar er mina näraaaa vänner ! meeeeget kärlek till er!


Kram så länge!


öööörebro, hej!

Heeeej! så nu är man i Örebro med familjen. Så kallt är det här usch. Ofattbart imorgon är det tre dagar kvar till USA-resan! Gud vad jag längtar efter att åka flygplaaaaan med girls and a boy ha ha ha! Vi kommer att rocka fett där, "i hope it" Man ska inte ha högt förväntat. Jag har redan det somfan ... Resfeber hära? kanske ;)

imorgon blir det tre pass träning. Haha alltså jag kommer att röra mig imorgon mycket. Har idrott lektion först sen blir det lagbollsspel och sen blir det friskis&svettis med söta Amina, Anna hänger du med? ;)

Yo, ska sova nu, hadi natti på er! Jag skulle ju inte sitta vid datorn fram till onsdag. Men nej jag är alltid finns kvar trots jag har inte laptop med mig ;)

Kraaaaamåpusss!



eey niggish baby!

datornfri igen!

Hejhej! Åker till Örebro om några timmar. Det blir inget med datan i tre dagar nu igen. Ska lämna laptop hemma här i stockholm. Den är nog trasigt så man måste lämna och laga den. Och kommer tillbaka till Stockholm igen nu på onsdag, ni vet vad som ska händaa woooho ! ;)



Ska gå och spela WII med Solin, tror inte att jag kommer blogga något idag.

Kram så länge!

bloglovin

RSS 2.0