något som jag måste visa!

hejsvej sötnosar!
jag vill bara säga wow snön har redan kommit till sverige! redan på slut av oktober!? det brukar faktiskt kommer på december eller januari. jag längtar att få se vitt och vackert! samtidigt man saknar också sommar. jag antar att 2008 är och bli mitt bästa år!
Pga? jag gick ut från manilla den 4e juni 2008
sommaren 08 var bästa
den 8 juli kom jag hem från Alanya semester med familj och första gången med familjen
18e augusti gymnasiet började
8 oktober 2008 min farbror fri från fängelset
jag fyller år arton i december

där ser ni allt med nummret " ÅTTA" hela tiden var mitt bästa år & det har jag märkt att det är mitt turonummret, NR 8 ÄR MITT!
en sak till, robin rosell kommer att ta mitt nr under nattcupen, din apa!  så tvungen jag tar nr 18. hoppas det funkar för mig annars spelar jag dålig.
du har jävla rent tur, robin hähä!

jag ser fram emot den 8e november nattcupen fotboll, hoppas det blir roligt !

jag saknar faktiskt Turkiet, det var mest jag saknar i Alanya semester med min familj, det var första gången att vi resa tillsammans! Pappa har aldrig haft tid att åka med oss till utomland pga? han jobbar fan 24/7! vad är 24/7 för ngt? jo det är 24 timmar och 7 dagar är en vecka.
haha asså han jobbar jämt, moneymoneymoneys!
livet finns alltid pengar med att göra, utan pengar kommer vi bli hemlös
jag pratar för mycket, helt luuft alltså! nu får jag ta tillbaka till Alanya haha. den tiden var bästa! jag var så brun & åt massor goda mat, goa folk, våra hotell, charmiga killar och massor!
något som jag måste visa bilder, ser hur mycket jag har saknat turkiet!

bryr er ej om mina feta lår, hähä! låt den vara, tyst!
       


tack för ni läst, vänta till nästa inläggen, yoo!

vem är hon?

tjeeeeena dags att berätta om mig själv, fniss spännande? janej!
ebru bilen heter hon. Från började ville mina föräldrar att jag skulle heta Sirin. det är ju kurdnamn. turkiska låtade inte Sirin. så tvungen de ta Ebru ist. för de tycker jag lika en sångare som heter ebru. hm ni kan väl kolla på google.se haha.
mitt efternamn är BILEN ni vet vad det betyder väl .. haha.

jag är lång & gulligtjock!
jag har faktiskt stora bröst, det är jobbigt det kan jag säga, skulle vilja ha mindre.
kupa är D storlek. vem vet vad kupa D är för något? om inte, fråga gärna.

jag har konstiga fötter som jamila hatar hähä, smala & långa fötter & skostorlek är 39.
jag har mjuka rumpa man kan sova på den som kudden. akta jag kommer att prutta

jag är faktiskt kurd från turkiet, ingen förstår vad kurd är för ngt. det kan jag inte förklara. för jag har förklarat vissa personer men de förstår ALDRIG. hur ska jag förklara? det räcker, haha.

Har jag tillammans med någon?
Svar är nej, hur kommer det till? jag har umgått med massor underbara killar men det fungerar aldrig. jag letar faktiskt efter den rätta som kan ge mig lycklig. jag har varit på G med några i flera månader sen märkte jag att det inte skulle fungera. tyvärr. jag har faktist inte bråttom.
förlorad oskuld eller oskuld? jag är oskuld. jag skräms inte för det. jag har också bra tålmod.

Det är allt. Om ni vill veta något mer, gärna fråga! ni får vara nyfiken, blink!

ebru'bilen


syns nästa inläggen! pusshej!

höstlovet är inte slut än

Hej, nu måste jag skräpa mig & skriva ner! För några dagar sen skulle jag skriva blogg men what? jag pallade inte, VAKNA!
haha skitsnack asså. fredags såg jag High School Music 3 bio med vänner, det var riktigt otroligt bra! 5 av 5 ger jag till filmen!
school high music 3, sjöng shit bra, jag döv? haha jo det finns texter, såklart.
lördag och söndag var jag bara hemma i haninge & umgick med familj det har varit så avslappat & mysigt!
måndags var jag med min mamma & shoppade lite grejer tog det lugnt. Igår var jag med mina flickor & åkte dit hos lindevall & lekte galna med spelkort, fick blåmärke i handsnerv! nä jag mår bra!
idag har jag sovit 11 timmar tills kl tretiden, sjukt skönt var det!  jag älskar verkligen min säng, gud den är så skönt att ligga på!

jaja, nästa inlägg tänker jag skriva om mig själv, låter det spännande!? jonä, haha!
här ska jag berätta om:

ebru bilen
vad är jag
kupa storlek & skostorlek
turk/kurd
vänner
kärlek
sex

vi syns nästa inlägg!

åusssssssshej!

dagens bild


home sweet home

äntligen man är hemma i stockholm, in my heart!
jag kommer njuta av lovet hela veckan!


jag kommer skriva ner i bloggen snart som möjligt!
pussisya!

nybörjare heter det!

heey leen!
tre dagar i stockholm var .. UNDERBART! man blev bara så tokigglad att vara hemma i sthlm det gav mig stort leende faktiskt!
fredags sprang jag dreikt t min säng & värme mig! Min mamma ville att jag skulle följa med henne till centrum. och kollade runt & köpte lite grejer tills lördags.
vad var det speciellt med lördags? hm jo det var mammas vän som hade möhippa vi firat för henne i lokalen, jag trodde det skulle bli sådär, nämen det var roligt! dansade loss, härligt det har jag saknat jätte mycket! ser fram emot den 16e november med större lokalen & massor folk, längtar! jag har alltid älskat kurdisks typer dans!
med massor goda mat & kakor!
när jag kom hem från den festen var jag helt slut, spraaaaaaang till sängen & sov tills kl två på söndags haha. nu för tid har jag blivit björn faktiskt ;o dreeeegla & sova djupt, hemskt!
är i örebro just nu. OM 4 DAGAR KVAR TILLS HÖSTLOOOOOOOOOOOOOV, herregud tiden går snabbt!

tihi fniss, idag gjorde jag photoshop med första gången lite knasknas!, jag bjuder på några bilder!
blink :*

     


tack för mig, vi ses nästa inlägg, blink!


vilken känsla

hejhej!
Det känns konstigt med nya blogg, jag trivs bättre med gamla bloggen, men tyävrr den är borta. nu får jag kämpa med nya, gogo!
äntligen i två veckor har jag varit i örebro, nu får jag fanimej åka hem TILL färgsthlm! verkligen glaaaaaad! har saknat sthlm grovt mycket.
 
Open sign var otroligt häftiga folk där med vackra teater, poesi, sång, dans & cirkus. Ni var riktigt duktiga, jag är stolt över er! ser till att ni ska hålla kvar till nästa år.
men en sak vi VANN på open sign DANSGRUPP TILL STHLM! otroligt kvällen var det. det kommer bli spännande att åka t sthlm & uppträda dans för teater folk för hela sverige.
innan open sign tänkte jag åh vad skönt efter open sign kom vi aldrig någonsin träna dans igen som vi brukade varje dag i 4 TIMMAR jag var så glad med riktigt leende. sen vann vi ännu värre vi är fortsätter med dansträning tills 15 nov. herregud! samtidigt det har varit glad, dåliga humör, bråk, tröttnade med allt under hela träningstiden. er kommer jag inte glömma!
tusen puss på er vampyr of the STREET!
ser till vi ska bli supercoola under den 15e november framför hela Sverige som tror döva kan inte ens dans, VI SKA VISA FÖR DE ATT VI KAN!
eller hur!?

ajaa dags att lägga mig, sthlm imorrn, ni antar inte hur glaaaaaaad jag är!

    

sooo lovely!

pussiebruw.blogg.se RIP!

hejhej!
Det gäller om gamla blogg som jag använder inte längre, varför? jo jag fick veta nyss att pussi betyder vagina på engelska asså " pussy " egentligen men pussi kan också betyda vagina. hemskt som jag har aldrig tänkt på? herregud därför tog jag bort direkt!
rip! nu får jag skriva ner på min nya blogg, låter det trevligt? ;)


för ett år sen, TYST tuffing

Välkommen till min nya blogg!


bloglovin

RSS 2.0