något för er ;)

Jalla! Hur mår ni?

Snart är det dags att gå till skolan, visst är det roligt? *noot*

Ska jag köra med frågestund? Hmm.. jodå!


Dags att frågestund, kom hit med era frågor som ni är nyfikna på, jag är öppen för frågorna. Men det finns gränse . :)


sweet home sweet

Yoo, dåså Ebru är hemma från Uddevalla, tihi. Det var mysigt hos pappa, han visade sin nya lägenhet som han ska flytta in den första mars. Det är jättefint.
Igår åkte vi hem till sweetstockholm, åh in my heart, always! But, jag blev sjuk när jag kom hem från Uddevalla... spydde ur skiten och fått feber igår, nu mår jag helvete bättre. Ärligt jag är konstig haha. Jag fick feber & frisk igen efter en eller två dagar? Så snabbt, tihi.
Hallå!? jag ska vara i Stockholm i fyra veckor, why? Jo efter sportlovet börjar vi gå till skolan igen i en vecka sen ger jag iväg till Stockholm och börjar med praktik i Dukis två veckor och två veckor i Ekens hus hörande ungdomsgård i Handen = fyra veckor ska jag vara i Stockholm. Alltså det blir en månad, jag kommer att sakna er, my friends !

födelsedagsfest blir det den 14e mars.
säg till om ni vill vara min prins, tihihi alltså det ska bli "bal" =D


i miss summer with you !


Uddevalla


Heej love peolpe! jag är i Uddevalla och hos my dad! den är mysiga staden! jag gillar lugna städer, även jag älskar stockholm otroligt mycket, samtidigt man kan ge iväg från sthml till en lugna plats, myspys!

Vänersborg är liten samtidigt mysigt och är nära till allting, perfekt ju!
skönt att vara här tills på måndag, jag behöver faktiskt avslappna och sova mycket. Har inte träffat pappa i tre månader, äntligen fick jag träffa honom! vi åker hem tillsammans till stockholm på måndag med bil, vi heter BILEN på efternamn, det är kooooolt, noway! ;)


 Give me your heart, i want have your heart, it does me fortunately!


hur många som helst!


hejlove! under januari månaden, köpte jag 6 st par skor i en månad, är det inte för mycket!? alltså, jag brukar faktiskt inte köpa massor skor. haha, kan visa sex st par skor som jag har köpt. 




enligt för mig är det för mycket, tihi
see yaa ! 


jag har saknat det!!!!!

åååååååh jag har saknat häääär bloggkärlek! det var längesedan sist jag skrev här typ den 29e december, tror jag ? ..
jag har aldrig haft tid med blogg, livet rulez fan! två månader hade jag fan skoj, det händer massor saker under 2009!!! 
guess what? idag är hjärtans dag, VEM ÄR MIN DEJT!? ... ingen =( haha nejdå, har mig själv ;) jag älskar otroligt mig själv, haha trots jag är faktiskt tönt, men gör mig käääääääääääär! vill verkligen bli käääääär, tihi fniss! miiiiiiin dröööm, mysig med en kille som "vi" har tillsammans så länge & gör något på alla hjärtans dag helt enklet så mysigt det är, menmen jag har inte... så är livet ..

idag dejt jag med mig själv, tihihih vad mysigt det kommer bli .... *noooot* tystyst :D

förlåt mig, mina damer & herrer.... inbjuden kommer efter sportlov, det lovar jag!! 

nu har jag äntligen upd bloggen, vi syns nästa inlägg, smiley!


bloglovin

RSS 2.0